Kvar

Ja vi är kvar i föreningen,det var ett bra möte. Så nu är det bara att se till att medlemmarna får ett trevlig och kul år med nya styrelsen. Ska göra vad vi kan.

Möte

Idag har mötet varit som ja fasat för ett tag nu.Men nu är det gjort. Konstigt vad man kan bli förminskad,fast ja lider av över vikt. Man känner sig som man gjort nåt brottsligt.Och ja tror nog att det var två till som kände sig obekvämma.Det är konstigt det som gällt förut gälde inte idag.Men det kanske är för att det var en utomstående med.Hade hon varit med förra gången kanske ja skulle sluppit varit arbetslös.Vad vet ja...Men det är något ja har funderat på . Ja ja nu är det bara ett möte kvar idag så får vi se om man är med på den bannan. Nu ska ja gå och gör nåt roligt nämligen sticka....

Virk o stick

I söndags var j ai Ringarum på virk och stickdag. Trevligt!

Tankar!

Sista tiden har ja haft lite tankar om hur världen ser olika ut beroende vem man är. Såg tex. programet om en elitidrottare.En enastående person som gjort mycket stora bragder, ja tänkte då på att det är många som har arbetat med tunga jobb ganska länge och inte fått några aploder för det.Men en sån som hon har säkert lättare att få jobb som reklamperson eller nåt när hon slutar sitt slit. Men en vandlig människa som jobbat i det tysta ja vad blir det för framtid.Jo i bästa fall får man a-kassa och sedan får man jobba hos nån arbetsgivare som får betalt för att de tar hand om stackars mig. Gör en god gärning,men som i skälva verket får gratis arbetskraft helt laglig. När ja tänker på min framtid får ja gåshud.Vad ska det bli av mig,om ja inte klarar av att jobba det är ju sjukt i dessa tider har ett jobb då ska man vara tacksam och hålla käft. Det har ja hört i så många år nu.så det står mig upp i halsen. En politiker som får allt behöver inte vara tacksam för de är värda det. Men ja har oxå tänkt på vad ja har och som ja är stolt över Ja har två underbara tjejer som ja älskar mer än allt annat på denna jord.Deras respektive är ja oxå glad att få ha i mitt liv.Dessa fyra gör att livet är värt att leva. Och ja hoppas att ja har varit en bra mor så de inte behöver må dåligt över sin barndom som så många andra gör. Ja har gjort mitt bästa iaf för det mesta.Men fel gör alla stora och små.Ja är inget undantag.

RSS 2.0